Fredagslunch 21/9

Fredagskött: Oxjärpar med kantarellsås, gelé, pressgurka och potatispuré
135:-
Fredagsfisk: Kumel med syrlig fänkålssallad, tatarsås och kokt potatis
145:-
Fredagsveg: Sallad med getost, betor, valnötter och honungsvinägrette
135:-
Caesarsallad med parmesan, krutonger och kyckling
135:-
Fredags Wallenbergare med ärtor, lingon, potatispuré & skirat smör
175;-
Toast Skagen
”Skagen” on toast
98:-
Sikrom med västerbottenpaj & klassiska tillbehör
Powan roe with Västerbotten quiche, red onion & crème fraiche
155:-
Charkuteritallrik ett urval av charkuterier, oliver & ost
Charcuterie plate with a selection of cured meat, olives & cheese
125:-
Fisk- & skaldjursgryta med lax, sej, musslor, räkor, selleri, gurka & potatis
Fish and seafood casserole with salmon, saithe, shrimps, celery & potatoes
198:-
Cheeseburgare med prästost, chipotleglaze, grönsaker & rostad potatis
Cheeseburger with Swedish cheese, chipotle glaze, salad & roasted potatoes
175:-
Steak Minute med tomatsallad, rostad potatis, rödvinssås & béarnaise
Minute steak with tomato salad, roasted potatoes, red wine sauce & sauce béarnaise
263:-
Crème Brulée
Crème Brulée
½ 50:- / 1/1 88:-
Sorbet eller Glass
Sorbet or ice cream
35:-/kula
Chokladtryffel
Chocolate truffle
35:- /st